Laden Evenementen

Na het succes van eerdere kermisconcepten zoals Hooggaatie, Royal in the Sky, Dinner in the Sky, Het Rad van de Liefde en The Pink Chapel, keert Bonheur Horeca Groep terug met een gloednieuw spektakel: Bonheur Botst! Deze bijzondere dinnershow vindt plaats op zaterdag 20 juli op de Tilburgse Kermis en belooft een avond vol hectiek, heerlijke gerechten en topentertainment.

Een Feestelijke Avond in de Botsautobaan

Op deze speciale avond wordt de botsautobaan omgetoverd tot een feestpaleis voor 120 gelukkige gasten. Het Mokumse koppel Riek en Willy viert hun 25-jarig jubileum als kermisexploitanten en stelt hun botsautobaan één keer ter beschikking voor deze unieke ervaring. Verwacht een aaneenschakeling van verrassingen en entertainment terwijl je geniet van een heerlijk viergangendiner.

We Vliegen uit de Bocht!

Riek en Willy, bekend om hun energieke en feestelijke persoonlijkheden, zullen de avond in goede banen leiden. Ze zijn niet vies van een beetje actie en zorgen ervoor dat de avond gevuld is met onverwachte wendingen en plezier. Laat je verrassen door de show en geniet van een avond vol spektakel en smaakvolle gerechten.

Praktische Informatie:

  • Wat: Bonheur Botst! Een bijzondere pop-up dinnershow op de Tilburgse Kermis
  • Datum: Zaterdag 20 juli
  • Tijd: 18:00u aanvang, 18:15u start programma, 20:30u einde
  • Tickets: Beschikbaar per 2 personen of een veelvoud hiervan
  • Kosten: €80,00 per persoon (inclusief viergangendiner en dranken zoals fris, pils en wijn)
  • Locatie: Spoorlaan (ter hoogte van ABN AMRO)
  • Aantal kaarten: 120, vol is vol

Mis deze unieke kans niet!

Grijp je kans om deel te nemen aan deze onvergetelijke avond tijdens de Tilburgse Kermis. Bonheur Botst belooft een avond vol plezier, heerlijke gerechten en entertainment. Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn slechts 120 kaarten beschikbaar. Reserveer nu je tickets en laat je verrassen door het spektakel van Bonheur Botst!

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Bonheur Horeca Groep.

Ga naar de bovenkant