Laden Evenementen

Tijdens de Tilburgse Kermis bruist niet alleen het kermisterrein van de gezelligheid, maar ook de omliggende straten staan bol van de feestvreugde. Tien dagen lang is het één groot feest in de Stadhuisstraat, de gezelligste straat van Tilburg. Hier komen lokale en nationale artiesten samen voor spetterende optredens, waardoor de Stadhuisstraat dé place to be is tijdens de kermis.

Optredens van lokale en nationale artiesten

In de Stadhuisstraat geniet je tijdens de Tilburgse Kermis van fantastische optredens. Lokale en nationale artiesten betreden het podium en zorgen voor een onvergetelijke sfeer. Van bekende hits tot verrassende acts, de Stadhuisstraat biedt een gevarieerd programma voor alle feestgangers. Tien dagen lang is het ouderwets genieten van live muziek en entertainment.

Samenwerking van topcafés voor een onvergetelijk evenement

Café De Boekanier, Klein Café Van Horen Zeggen, Café De Wijn, Peanuts & Stadscafé Brick bundelen hun krachten om de Tilburgse Kermis in de Stadhuisstraat naar een hoger niveau te tillen. Deze topcafés creëren samen een meerdaags outdoor-event dat garant staat voor gezelligheid, plezier en natuurlijk feest. De Stadhuisstraat wordt het epicentrum van vertier waar je tien dagen lang kunt genieten van de beste muziek en een geweldige sfeer.

Fameuze Stadhuisstraat-dj’s maken het feest compleet

Naast live-optredens zijn de fameuze Stadhuisstraat-dj’s van de partij om het feest naar een hoogtepunt te brengen. Met hun unieke beats en aanstekelijke muziek zorgen ze ervoor dat de dansvloer gevuld blijft en de feeststemming niet te stoppen is. Of het nu binnen of buiten is, de Stadhuisstraat ademt tien dagen lang een en al feest!

Feesten tot Diep in de Nacht

Is het buiten afgelopen? Geen probleem! Binnen in de deelnemende cafés gaat het feest gewoon door tot diep in de nacht. De Stadhuisstraat biedt niet alleen een geweldige buitenervaring, maar ook binnen in de gezellige cafés gaat het kermisfeest door. Mis dit bruisende evenement niet en beleef de Tilburgse Kermis in volle glorie in de Stadhuisstraat!

Meer Informatie?

Wil je meer informatie over de Stadhuisstraat? Bekijk hier de Facebookpagina of Instagram-pagina van het gezelligste straatje van Tilburg.

Ga naar de bovenkant