Laden Evenementen

Al 15 jaar brengt het televisieprogramma ‘Zwieren & Zwaaien’ de Tilburgse Kermis in beeld en viert dit jaar een bijzonder jubileum!

In ‘Zwieren & Zwaaien’ komt alles wat de grootste kermis van de Benelux zo leuk en bijzonder maakt aan bod. Van attracties en lekkernijen tot gokautomaten en natuurlijk de bezoekers zelf.

Elke aflevering bevat vaste onderdelen zoals de ‘Attractie Test’ en de ‘Vraag van de dag’. Dit jaar zijn er ook spannende nieuwe segmenten toegevoegd aan het programma:

  • Historische Beelden: In samenwerking met het Regionaal Archief Tilburg en journalist Lauran Wijffels, worden beelden vertoond van de Tilburgse Kermis uit 1976/77.
  • Kermisverhalen met Bert van Houten: Bert, die twintig jaar lang de bekende kermisexpositie in Tilburg organiseerde, deelt zijn leven vol kermiservaringen.
  • Kermis Expo: Richard van Gog neemt de kijkers mee naar de nostalgische spiegeltent op het Besterdplein en bezoekt modelbouwers die hun kunstwerken tentoonstellen.

‘Zwieren & Zwaaien’ is tijdens de Tilburgse Kermis te zien op televisie via Langstraat TV en online op zwierenzwaaien.nl.

Uitzendingen: De uitzendingen starten elke dag om 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Mis geen moment van de magie en het plezier van de Tilburgse Kermis met ‘Zwieren & Zwaaien’! 🌟🎡📺

Ga naar de bovenkant