Laden Evenementen

Festival Circolo presenteert met trots de tweede editie van het gratis straattheaterfestival Porto Circolo tijdens de Tilburgse Kermis! Op zaterdag 20 en zondag 21 juli transformeert de Piushaven in Tilburg in een bruisend centrum van circus, dans en theater voor jong en oud. Dit weekend staat bol van spectaculaire acts aan het water, van verbluffende stunts tot absurde straatkunst. Kom kijken en laat je betoveren!

Out of the Deep Blue – Autin Dance Theatre

Out of the Deep Blue, de betoverende voorstelling van Autin Dance Theatre, heeft wereldwijd al duizenden harten veroverd en komt nu naar de Piushaven. Dit indrukwekkende duet neemt je mee naar een magische wereld waar een meterslange reus en een dapper meisje samenleven. De reus EKO rijst op uit het water en ontmoet Violet. Samen beginnen ze aan een reis waarin ze leren hun verschillen te overbruggen en samen te leven. Deze voorstelling combineert hedendaags danstheater, meesterlijk poppenspel en een betoverend klankenlandschap tot een onvergetelijke beleving. Out of the Deep Blue brengt complexe thema’s zoals de klimaatcrisis en biodiversiteit op een toegankelijke manier naar de leefwereld van kinderen.

Zaterdag 20 juli:

  • Dwalende act: 14.30 & 18.00 uur
  • Voorstelling aansluitend op dwalende act: 14.50 & 18.20 uur

Zondag 21 juli:

  • Dwalende act: 14.30 & 18.00 uur
  • Voorstelling aansluitend op dwalende act: 14.50 & 18.20 uur

Kom en geniet van het Porto Circolo Festival! Dit is een unieke kans om gratis te genieten van hoogstaand straattheater, midden in het hart van de Tilburgse Kermis. Zorg dat je erbij bent en laat je verrassen door de magie van Porto Circolo!

Ga naar de bovenkant