Laden Evenementen

Festival Circolo presenteert met trots de tweede editie van het gratis straattheaterfestival Porto Circolo tijdens de Tilburgse Kermis! Op zaterdag 20 en zondag 21 juli transformeert de Piushaven in Tilburg in een bruisend centrum van circus, dans en theater voor jong en oud. Dit weekend staat bol van spectaculaire acts aan het water, van verbluffende stunts tot absurde straatkunst. Kom kijken en laat je betoveren!

Joshua Monten Dance Company – Faking It
Een hypnotische danservaring over gemeenschapsgevoel.

Laat je meeslepen door de atletische en sensuele dansvoorstelling Faking It, uitgevoerd door de Joshua Monten Dance Company. Op de meeslepende beats van Julian Sartorius’ “Locked Grooves”, creëren vier artiesten bizarre rituelen en wilde cirkeldansen die eindigen in een energieke rave aan het water. Te midden van stampende voeten en klappende handen ontstaat een nieuwe gemeenschap, verbonden door het ritme dat als een hartslag tussen hen in klopt. Faking It toont hoe dans ons in één vrolijke groove kan verenigen.

  • Zaterdag 20 juli om 15:30 en 19:30
  • Zondag 21 juli om 15:30 en 19:30

Liza van Brakel & TENT – Galop
Een vrolijke circus-chaos op wielen.

Maak kennis met Galop, de unieke circusvoorstelling van Liza van Brakel en TENT, die op de fiets naar je toe komt! Liza heeft haar roze-wit-paarse fiets omgebouwd tot een mobiel podium en brengt haar circuskunsten rechtstreeks naar de straat. Met jongleer- en bewegingskunsten, een klinkende fietsbel, kleurrijke waterfles en kleine fietsmechanieken creëert ze een speelse en duurzame circusvoorstelling in de openlucht. Na de show kun je zelfs een eindje met haar meefietsen.

  • Zaterdag 20 juli om 16:30 en 20:00
  • Zondag 21 juli om 16:30 en 20:00

Mis dit spectaculaire evenement niet!

Het Porto Circolo straattheaterfestival belooft een weekend vol verbazingwekkende toeren en absurdistische straatkunst. Het hele weekend is gratis toegankelijk, dus kom langs, beleef de magie van straattheater en circus en laat je betoveren door de diverse acts die de Piushaven tot leven brengen.

Zet de data in je agenda en kom naar de Piushaven voor een onvergetelijk weekend vol plezier en vermaak tijdens de Tilburgse Kermis!

Tot ziens bij Porto Circolo! 🌈🎭✨

Ga naar de bovenkant