Laden Evenementen

Tijdens de Tilburgse Kermis ben je bij Pathé Tilburg Centrum tien dagen lang welkom voor een unieke combinatie van kermis en filmplezier. Van 19 tot en met 28 juli organiseren we dagelijks leuke activiteiten en maak je kans op toffe prijzen. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

Dagelijkse activiteiten en prijsvragen

Elke dag tijdens de kermis maak je kans op fantastische prijzen door deel te nemen aan verschillende prijsvragen en activiteiten in onze bioscoop. Kom naar de film en doe mee!

Zondag 21 juli: Kermisrun en Spidermania

Op zondag 21 juli vindt de Kermisrun plaats, waarbij de route door de bioscoopzaal van Pathé Tilburg Centrum loopt. Durf jij de grote trap te trotseren? Dan maak je kans op een unieke Pathé Reiskoffer. Bovendien vertonen we op deze dag de volledige Spider-Man-trilogie met “Spider-Man: Homecoming”, “Spider-Man: Far From Home” en “Spider-Man: No Way Home”.

Roze Maandag 22 juli: Speciaal Roze Programma

Op Roze Maandag hebben we een speciaal programma in onze “Roze Zaal”. We brengen de hitfilm “Barbie” van 2023 nog een keer terug op het grote scherm en vertonen ook de film “Bros”. Een perfecte gelegenheid om deze iconische films opnieuw te beleven.

Woensdag 24 juli en Zondag 28 juli: Kindermiddag

Op woensdag 24 juli en zondag 28 juli organiseren we kindermiddagen met diverse leuke activiteiten in de bioscoop. Kinderen kunnen genieten van een meet & greet met “Charlie”, de mascotte van Pathé, glitter tattoos laten zetten en knutselen aan de knutseltafel. Het perfecte uitje voor het hele gezin!

Filmprogramma

Naast al deze activiteiten hebben we natuurlijk ook een goed gevuld filmprogramma. Mis de release van de nieuwe Marvel-film “Deadpool & Wolverine” in IMAX niet, evenals vele andere spannende films.

Locatie: Pathé Tilburg Centrum

  • Adres: Pieter Vreedeplein 174, 5038BW Tilburg

Kom naar Pathé Tilburg Centrum tijdens de Tilburgse Kermis voor tien dagen vol filmplezier, spannende activiteiten en geweldige prijzen. We zien je daar!

Ga naar de bovenkant